+373 68 666 444
Academiei 15/1, of.3, Chisinau, Republica Moldova
info@aria.md

Chirie, Apartament Modern cu 2 Dormitoare + Living în Bloc Nou, Aproape de Parc, Chisinau sec. Riscani

Strada Studenților 9/20, Chişinău, Moldova
 • Tip Proprietate: Apartamente
 • Tip Ofertă: Chirie
 • Numărul de odăi: 2
 • Suprafața: 100 m²
 • Sector/Regiune: Rîșcani
 • Nivelul: 8
 • Numărul de nivele: 10
 • Blocuri sanitare: 2

Detalii

Vă prezentăm o oportunitate remarcabilă de închiriere a unui apartament modern și confortabil cu 2 dormitoare și living, situat în inima sectorului Riscani din Chișinău. Acest apartament elegant este amplasat într-un bloc nou, cu o locație ideală în apropierea unui parc pitoresc și a zonelor de agrement, oferind o viață urbană activă și relaxantă în același timp.

Detalii despre apartament:

Dormitoare: Apartamentul dispune de două dormitoare spațioase, perfecte pentru a asigura confortul și intimitatea familiei dvs. Fiecare dormitor este amenajat cu gust, având suficient spațiu pentru mobilier și depozitare. Lumina naturală pătrunde generos în aceste încăperi, creând o atmosferă plăcută și liniștită.

Living: Spațiul de living este amenajat cu atenție la detalii, oferind un loc prietenos pentru relaxare și socializare. Designul deschis permite luminii să inunde încăperea și să creeze o legătură armonioasă între living și bucătărie. Aici, puteți petrece momente plăcute alături de familie sau prieteni.

Bucătărie: Bucătăria modernă și bine echipată vă încântă cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a pregăti mese delicioase. Suprafețele de lucru generoase, aparatura electrocasnică de calitate și designul funcțional fac din bucătărie un loc plăcut pentru pasionații de gătit.

Încălzire autonomă: Un avantaj important al acestui apartament este sistemul de încălzire autonomă, care vă permite să controlați temperatura și confortul în funcție de preferințele dvs. Acest aspect este esențial în sezonul rece, asigurând că vă veți simți mereu bineveniți și protejați de frig.

Bloc nou: Apartamentul este situat într-un bloc nou, care îmbină designul contemporan cu facilitățile moderne. Siguranța și accesibilitatea sunt asigurate de sistemul de securitate al blocului și de locurile de parcare disponibile.

Locație privilegiată: Aflat în apropierea unui parc verde și a zonelor de agrement, acest apartament vă oferă posibilitatea de a vă bucura de aerul curat și de frumusețea naturii în fiecare zi. În plus, aveți acces rapid la magazine, restaurante, școli și alte facilități esențiale pentru viața de zi cu zi.

În concluzie, acest apartament cu 2 dormitoare + living în sectorul Riscani din Chișinău reprezintă o oportunitate unică pentru cei în căutarea unei locuințe moderne și primitoare. Cu un design elegant, facilități de calitate și o locație convenabilă, acest apartament promite să vă ofere un stil de viață urban confortabil și rafinat.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați.

 • ID: 14262
 • Published: 25 august 2023
 • Last Update: 25 august 2023
 • Views: 80

Send this to a friend