+373 68 666 444
Academiei 15/1, of.3, Chisinau, Republica Moldova
info@aria.md

Apartament Elegant cu Vedere Panoramică, Amplasat în sec. Buiucani, Aproape de Parcul Valea Morilor

Chişinău, Moldova ghioceilor 2

Detalii

Vă prezentăm o oportunitate unică de achiziționare a unui apartament rafinat și confortabil, cu o amplasare ideală de mijloc, apartamentul beneficiază de liniștea și intimitatea necesare, în timp ce vă bucurați în continuare de accesul rapid la toate facilitățile urbane. Parcul Valea Morilor, un colț de natură și recreere, este la doar o aruncătură de băț, oferindu-vă un loc minunat pentru plimbări relaxante sau activități sportive în aer liber. De asemenea, veți aprecia proximitatea față de centrul vechi al orașului, la doar 10 minute distanță, unde puteți explora străzile pline de istorie, restaurantele și magazinele deosebite.

Acest apartament modern este complet echipat cu sistem de încălzire autonomă, asigurându-vă confortul termic pe tot parcursul anului. Beneficiază de o renovare atentă și atent selectată, astfel încât fiecare colțișor să radieze eleganță și bun gust. Mobilierul de calitate în tonuri moderne completează atmosfera relaxantă și stilată a spațiului.

Bucătăria este complet utilată cu toate echipamentele necesare pentru a vă facilita pregătirea mâncărurilor preferate, iar aerul condiționat vă va menține temperatura perfectă în zilele călduroase de vară. Fiecare detaliu a fost luat în considerare pentru a vă asigura o experiență de locuire fără compromisuri.

În concluzie, acest apartament reprezintă cu adevărat o ocazie de neegalat pentru cei care caută eleganță, confort și o locație excelentă. Cu un mediu urban de calitate și facilități la îndemână, această proprietate îmbină cu măiestrie stilul de viață modern cu beneficiile naturii și istoriei locale.

Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestui apartament excepțional! Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare personală.

  • ID: 14214
  • Published: 14 august 2023
  • Last Update: 14 august 2023
  • Views: 203

Send this to a friend