+373 68 666 444
Academiei 15/1, of.3, Chisinau, Republica Moldova
info@aria.md

Apartament de vânzare, Chișinău, sec. Râșcani, OASIS Eldorado Terra, Bloc Nou, 2 odăi + living, 87 m2, et.15

Strada Bogdan Voievod 1

Detalii

Ansamblul Rezidențial de lux OASIS se află chiar în centrul sectorului Râșcani, pe strada Bogdan Voievod, nr. 1 în municipiul Chișinău. Locuința are suprafața de 87 m2, 2 odăi, living, bucătărie, 2 blocuri sanitare, antreu,2 balcoane. Geamuri termopan, încălzire autonoma, teren de joacă pentru copii, supraveghere video 24/24. In apropiere găsiți: Școala, grădinițe, săli de sport, farmacii, magazine alimentare, restaurante. Acces facil la transport public în orice direcție a orașului.

– Facilități
restaurant, centru SPA, sală de forță, piscină, centru de dezvoltare a copilului, un parc amenajat în curtea blocului (1 hectar), zonă de joacă pentru copii, curățătorie pentru haine, servicii de curățenie a apartamentelor

– Infrastructura zonei de amplasare
Complexul Rezidențial OASIS se află situat într-o zonă în plină dezvoltare. Cu o mulțime de locuri de odihnă, divertisment și agrement, puncte comerciale, puncte de menire socială, instituții educaționale și de învățământ, Centre medicale și toate acestea se află la doar câțiva pași de la Proiectul rezidențial OASIS: Centrele Comerciale Soiuz, Loial și PanCom, fast food-urile McDonalds și KFC, o mulțime de cafenele și restaurante pentru satisfacerea tuturor gusturilor, secții bancare, farmacii, saloane de frumusețe, spitale, centre medicale și clinici stomatologice. Pentru copii în apropiere de casă funcționează Grădinița nr. 5, Liceul Teoretic Ștefan cel Mare, Liceul Muzical Ciprian Porumbescu, Liceul Teoretic Alecu Russo, Colegiul Tehnologic și Colegiul Financiar Bancar.
Nu departe de Complex este în stadie de construcție Centrul Comercial Kaufland.
Imediat lângă clădirea locativă se află Biserica Ortodoxă a Sfântului Mucenic Valeriu.

Plans

  • ID: 13560
  • Published: 11 februarie 2023
  • Last Update: 11 februarie 2023
  • Views: 24

Send this to a friend