+373 68 666 444
Academiei 15/1, of.3, Chisinau, Republica Moldova
info@aria.md

VÂNDUT Apartament de vânzare, Chișinău, sec. Ciocana, Reconscivil, Bloc Nou, 2 odăi, 75 m2, et.9

Mircea cel Bătrîn 50

Detalii

Blocul 2 este constituit din 9 nivele locative, 4 scări (scările III, IV, V, VI) a câte 3 apartamente pe etaj. Clădirea este edificată din cărămidă roșie, temelia și planșeurile din beton monolit, grinzile și coloanele din beton armat și are un aspect arhitectural modern. Grosimea pereților exteriori constituie 430 mm, structura lor fiind cărămida roșie și executarea izolării termice cu panouri din vată minerală și polistiren, care au fost aplicate pentru termoizolarea atât la pereți exteriori cât și la cei interiori adiacenți scării casei. Sunt proiectate sisteme moderne de inginerie, securitate și supraveghere video. Rezistența seismică proiectată a clădirii, constituie 8 grade la scara Richter. Fiecare scară este dotată cu lift modern silențios, cu capacitate de 630 kg.
Apartamentele au un sistem modern de încălzire autonomă cu cazane murale în fiecare din ele, conectate la un sistem de coșuri de fum. În cadrul acestui proiect, toate bucătăriile și băile sunt dotate cu sisteme de încălzire prin pardoseală. Înălțimea tavanelor din apartamente este de 2,70 m. Tâmplărie din profil PVC de cinci camere cu geamuri termopan cu trei rânduri de sticlă cu acoperire de joasă emisivitate (Low E). Sistem de ventilare individual pentru fiecare bucătărie.

Aici este prevăzută și o parcare auto cu boxe individuale în două nivele. Pe teritoriul de tip închis al complexului a fost planifică amenajarea și îngrădirea curții. Dotarea zonelor de recreere, terenul de joacă pentru copii, și locurile de parcare temporară pentru autoturisme.

„RECONSCIVIL” înseamnă calitate, siguranță, garanție!

Plans

  • ID: 13761
  • Published: 20 februarie 2023
  • Last Update: 10 septembrie 2023
  • Views: 108

Send this to a friend